Zrenjanin dobija skejt park

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Zrenjanin dobija skejt park

ZRENJANIN - Zrenjanin će uskoro dobiti svoj prvi skejt park, koji će biti namenjen svim ljubiteljima ekstremnih sportova. Radovi se privode kraju, a park će biti lociran kod Nove hale sportova.

LSV

Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" istakao je prilikom obilaska završnice radova da očekuje da će poligon biti spreman za korišćenje u toku ove nedelje.

- Postavljanje sprava je pri kraju i ostaje da se, nakon toga, postavi zaštitna ograda i skejt park će biti spreman za potpunu upotrebu. Moram da napomenem da je ovaj projekat uspeo da uključi mlade ljude koji se bave ovim sportom, jer oni aktivno učestvuju u izgradnji i po njihovom nacrtu je urađena celokupna konstrukcija parka. Usvojili smo njihove ideje i povezali se sa onima koji će biti krajnji korisnici ovih sprava – rekao je Branislav Knežević. On je dodao da je u ovaj projekat uloženo oko šest miliona dinara, a da je celokupnu investiciju iznela Direkcija, odnosno Grad, kroz budžet.

-  Ovo će biti primer profesionalnijeg skejt parka, koji nije namenjen početnicima koji nemaju pomoć iskusnijih, tako da se rodila ideja da sledeće godine napravimo i jedan manji, za one koji tek planiraju da se oprobaju u ovim ekstremnim sportovima. Takođe, Zrenjanin dobija i jedan od vrhunskih poligona za vežbanje za one koji se ovim bave i siguran sam da će biti veoma popularan, zbog interesovanja koje su mladi ljudi pokazali za njegovu gradnju – zaključio je Branislav Knežević.

(BILSV, 05.06.2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook