Zrenjanin dobija skejt park

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Zrenjanin dobija skejt park

ZRENJANIN - Zrenjanin će uskoro dobiti svoj prvi skejt park, koji će biti namenjen svim ljubiteljima ekstremnih sportova. Radovi se privode kraju, a park će biti lociran kod Nove hale sportova.

LSV

Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" istakao je prilikom obilaska završnice radova da očekuje da će poligon biti spreman za korišćenje u toku ove nedelje.

- Postavljanje sprava je pri kraju i ostaje da se, nakon toga, postavi zaštitna ograda i skejt park će biti spreman za potpunu upotrebu. Moram da napomenem da je ovaj projekat uspeo da uključi mlade ljude koji se bave ovim sportom, jer oni aktivno učestvuju u izgradnji i po njihovom nacrtu je urađena celokupna konstrukcija parka. Usvojili smo njihove ideje i povezali se sa onima koji će biti krajnji korisnici ovih sprava – rekao je Branislav Knežević. On je dodao da je u ovaj projekat uloženo oko šest miliona dinara, a da je celokupnu investiciju iznela Direkcija, odnosno Grad, kroz budžet.

-  Ovo će biti primer profesionalnijeg skejt parka, koji nije namenjen početnicima koji nemaju pomoć iskusnijih, tako da se rodila ideja da sledeće godine napravimo i jedan manji, za one koji tek planiraju da se oprobaju u ovim ekstremnim sportovima. Takođe, Zrenjanin dobija i jedan od vrhunskih poligona za vežbanje za one koji se ovim bave i siguran sam da će biti veoma popularan, zbog interesovanja koje su mladi ljudi pokazali za njegovu gradnju – zaključio je Branislav Knežević.

(BILSV, 05.06.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook