Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Bojan Kostreš pozvao je građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže Vojvođane, koji se nalaze pod brojem 13 na izborima za pokrajinsku skupštinu.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Olenik: Vučić može o zakonima da misli da su glupi, ali ih se mora pridržavati, barem u toku predizborne kampanje

Vojvođani LSV ponovo pozivaju Agenciju za borbu protiv korupcije da pod hitno pokrene postupak protiv Aleksandra Vučića zbog kršenja Ustava i Zakona o sprečavanju korupcije.
Saopštenja | Nedelja, 10. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

Kandidati izborne liste Vojvođani, koja se nalazi pod broj 13 na glasačkom listiću za pokrajinske izbore, posetiće u ponedeljak Kovačicu i Zrenjanin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook