Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

NOVI SAD – Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.

LSV

- Logično je da su agresivni i nervozni zbog te činjenice.Tako da mislim da je ovo samo prvi korak u pokušaju da se diskredituje opozicija, odnosno da se onemogući da se dogodi ono što svi očekujemo a to je da se smeni vlast u Beogradu. Pored Beograda, a da bi došlo do suštinskih promena u Srbiji, mora da se promeni i vlast u Vojvodini. Zbog toga je nama jako važno da se LSV-Vojvođani izbore za interese Vojvodine i Vojvođana, jer jedino Beograd i Vojvodina mogu da naprave zajedno promenu u Srbiji – kazao je Kostreš za list „Danas“.

(SzILSV-Vojvođani, 7.11.2023)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook