Besplatni koncerti za tri miliona dinara!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Besplatni koncerti za tri miliona dinara!

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin obelodanio je danas podatke o tome koliko su Zrenjanince koštala dva “besplatna” koncerta, koji su praktično označili početak predizborne kampanje gradske vlasti. Odgovor na zahtev o informaciji od javnog začaja pokazao je da su ti koncerti koštali 2.910.000,00 dinara!

LSV– Za taj novac su, na primer, svi koji se hrane u narodnoj kuhinji mogli da jedu do kraja godine – istaknuto je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin tim povodom. Ligaši zato mole gradske vlasti da se više ne brinu o građanima Zrenjanina o njihovom trošku.
– Za tri godine vlasti uspeli su samo da naprave minus u gradskoj kasi od 10 miliona evra, ne dovedu ni jednog investitora, ne reše ni jedno pitanje ključno za funkcionisanje grada, a od kredita popločavaju već popločan i ispravan Trg slobode, uz par koncerata po principu „udri brigu na veselje“ – istakli su zrenjaninski ligaši.
Liga socijaldemokrata Vojvodine - Zrenjanin poručila je tako neodgovornoj vlasti da će joj biti manje bolno da se sama raspusti i podnese ostavke na sve funkcije, nego da to dočeka na sledećim lokalnim izborima.

(BILSV, 16. 04. 2015)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook