Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook