Bogaroški: LSV neće po svaku cenu podržavati nijednu opciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 08. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: LSV neće po svaku cenu podržavati nijednu opciju

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za list Danas da su, kada je u pitanju rešavanje situacije u AP Vojvodini, sve opcije moguće - da Bojan Pajtić podnese ostavku, da izgubi većinu, da se formira koncentraciona vlada ili da dogovor postignu samo Liga, DS i NDS.

LSV
 
- LSV neće po svaku cenu podržavati nijednu opciju - kaže Bogaroški. Prema njegovim rečima, u ovom momentu je nejasno da li SVM učestvuje u Pokrajinskoj vladi i da li će NDS nastaviti razgovore o rekonstrukciji.
 
- Ako je odgovor na oba pitanja odrečan, onda LSV i DS nemaju većinu. Ako odgovori nisu negativni i ako postoji volja da se razgovara, onda ćemo nastaviti razgovore - navodi on.
 
(BILSV, 22.08.2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook