Bogaroški: LSV neće po svaku cenu podržavati nijednu opciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 08. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: LSV neće po svaku cenu podržavati nijednu opciju

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za list Danas da su, kada je u pitanju rešavanje situacije u AP Vojvodini, sve opcije moguće - da Bojan Pajtić podnese ostavku, da izgubi većinu, da se formira koncentraciona vlada ili da dogovor postignu samo Liga, DS i NDS.

LSV
 
- LSV neće po svaku cenu podržavati nijednu opciju - kaže Bogaroški. Prema njegovim rečima, u ovom momentu je nejasno da li SVM učestvuje u Pokrajinskoj vladi i da li će NDS nastaviti razgovore o rekonstrukciji.
 
- Ako je odgovor na oba pitanja odrečan, onda LSV i DS nemaju većinu. Ako odgovori nisu negativni i ako postoji volja da se razgovara, onda ćemo nastaviti razgovore - navodi on.
 
(BILSV, 22.08.2014)



Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook