Bogaroški: Platforma za razgovore mora da ima viziju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 11. 07. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Platforma za razgovore mora da ima viziju

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine je spremna na razgovore o rekonstrukciji Pokrajinske vlade ako naprednjaci imaju program o kojem bi se moglo diskutovati, piše današnji Dnevnik i dodaje da iz LSV poručuju da ih čude prozivke iz SNS-a.

LSV

– Ne može platforma za pregovore da se zasniva na tome da je neko najveća stranka, ili je neko bio a nije više, već na programu i viziji šta treba da se uradi za Vojvodinu – rekao je Dnevnik šef poslaničke grupe LSV-a u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški.
– Prvi i osnovni korak za bilo kakve pozive je da vidimo šta to treba da se uradi i da li je to za nas prihvatljivo ili nije. S obzirom na to da nam nije prezentovano šta je to što SNS hoće da ponudi građanima Vojvodine, ova vrsta prozivke mi je krajnje neobična – navodi Bogaroški.
On ukazuje da je Liga i pokrenula priču rekonstrukcije Pokrajinske vlade jer smatra da na nivou Vojvodine „treba da postoji druga politika koja će biti na korist građanima”. Takođe ističe da sa SNS-om formalnih sastanaka nije bilo, dok o neformalnim sastancima on nije upoznat.

(BILSV, 11. 07. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook