Čanak pozvao Pajtića i Pastora na sastanak

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 02. 2015. | Komentara: 0

Čanak pozvao Pajtića i Pastora na sastanak

Novi Sad, 23. februar - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas poziv predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću i predsedniku Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanu Pastoru na sastanak.  Detalje pisma pročitajte u nastavku:

LSV

Poštovani predsedniče,
 
Mnogo je otvorenih pitanja koja treba rešiti u interesu građanki i građana AP Vojvodine. Takođe, činjenica je da postoje problemi unutar koalicije o kojima treba porazgovarati i naći način da ih prevaziđemo.

Duboko verujem da nam je svima interes građanki i građana Vojvodine, njenih institucija, njene autonomije i njene budućnosti na prvom  mestu. Svako ko je tome iskreno posvećen svestan je koliko je to važna obaveza i da njoj ne sme ništa da se ispreči.

Zato Vas pozivam da sve probleme i sva otvorena pitanja zajednički rešimo u direktnom susretu.

Pozivam Vas da se u petak, 27. februara, u 12 časova sastanemo u prostorijama Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu i još jednom pokušamo da nađemo sva neophodna rešenja koja će omogućiti bolji rad u interesu građanki i građana, jačanja autonomije Vojvodine i decentralizacije Republike Srbije.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook