Čanak: Jadnoumlje još gore od jednoumlja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 13. 03. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Jadnoumlje još gore od jednoumlja

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je danas na završnom predizbornom skupu na Trgu Republike da "nikada u životu nije bio u principijelnijoj koaliciji nego sada sa Borisom Tadićem". Priznao je i da članovi ove koalicije ne misle sasvim isto, ali je to, kako je istakao, bolje od jednoumlja.

LSV

– Ne mislimo isto o nekim stvarima, ali razlika između onih koji ne misle isto i onih koji se zbog toga mrze je upravo u tome. Oni koji ne misle isto kroz razgovore i razmišljanja vuku zemlju napred, a oni koji ne daju drugima da misle isto, to su štetočine koje su nas uništile u proteklih 20 godina – naveo je Čanak.

– Jedino što je gore od jednoumlja jeste jadnoumlje - a to je ono što je u Srbiji danas – istakao je Čanak. Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić poručio je da je svaki njegov politički akt pomirenja i izvinjenja u prošlosti bio u funkciji bolje budućnosti građana, koja je danas stvarnost jer u srpskom društvu nema više agresije i huškanja, već preovladava demokratsko sučeljavanje ideja.

– Svi oni koji su zadovoljni svojim životom danas, oni nemaju za šta da se brinu i tako će im biti u budućnosti, ali svi oni koji znaju da im je lošije nego što je bilo i da treba da planiraju sigurnu budućnost za decu moraju da izađu na izbore i glasaju za listu broj 11, za listu ljudi koji su najveći deo svih puteva i mostova u Srbiji proteklih godina sami gradili – kazao je Tadić.

(BILSV, 13. 03. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook