Čanak: Jadnoumlje još gore od jednoumlja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 13. 03. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Jadnoumlje još gore od jednoumlja

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je danas na završnom predizbornom skupu na Trgu Republike da "nikada u životu nije bio u principijelnijoj koaliciji nego sada sa Borisom Tadićem". Priznao je i da članovi ove koalicije ne misle sasvim isto, ali je to, kako je istakao, bolje od jednoumlja.

LSV

– Ne mislimo isto o nekim stvarima, ali razlika između onih koji ne misle isto i onih koji se zbog toga mrze je upravo u tome. Oni koji ne misle isto kroz razgovore i razmišljanja vuku zemlju napred, a oni koji ne daju drugima da misle isto, to su štetočine koje su nas uništile u proteklih 20 godina – naveo je Čanak.

– Jedino što je gore od jednoumlja jeste jadnoumlje - a to je ono što je u Srbiji danas – istakao je Čanak. Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić poručio je da je svaki njegov politički akt pomirenja i izvinjenja u prošlosti bio u funkciji bolje budućnosti građana, koja je danas stvarnost jer u srpskom društvu nema više agresije i huškanja, već preovladava demokratsko sučeljavanje ideja.

– Svi oni koji su zadovoljni svojim životom danas, oni nemaju za šta da se brinu i tako će im biti u budućnosti, ali svi oni koji znaju da im je lošije nego što je bilo i da treba da planiraju sigurnu budućnost za decu moraju da izađu na izbore i glasaju za listu broj 11, za listu ljudi koji su najveći deo svih puteva i mostova u Srbiji proteklih godina sami gradili – kazao je Tadić.

(BILSV, 13. 03. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook