Čanak: Rakić imao čistu viziju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 16. 05. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Rakić imao čistu viziju

BEOGRAD – Članovi porodice, kolege i prijatelji oprostili su se danas na komemorativnom skupu od jednog od osnivača Nove demokratske stranke i nekadašnjeg sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost Miodraga Rakića, koji je, prema rečima onih koji su ga poznavali, bio skroman i neslavoljubiv borac za bolji život građana Srbije.

LSV

Na komemoraciji je govorio i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak koji je evocirao uspomene na neke od susreta sa Rakićem, opisujući ga kao skromnog čoveka posvećenog državi i porodici.
– On je bio simbol za nekog ko ispod radara vuče konce, ko je vladar iz senke i ko sve može da završi, ali to su mogli da govore samo oni koji ga nisu poznavali. U ovom blatnjavom poslu je bio neko ko je pred sobom imao čistu jasnu i preciznu viziju zašto se nešto radi - a razlog je da bi ova zemlja bila bolje mesto za život – rekao je Čanak.
Miodrag Rakić, koji je preminuo 13. maja u 40. godini, nakon višegodišnje borbe sa teškom bolešću, biće sahranjen u subotu u podne na Novom groblju u Beogradu.

(BILSV, 16. 05. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook