Čobanu primila tim Ženskog fudbalskog kluba Spartak

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 21. 08. 2013. | Komentara: 0

Čobanu primila tim Ženskog fudbalskog kluba Spartak

NOVI SAD - Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu priredila je svečani prijem u Vladi AP Vojvodine za igračice Ženskog fudbalskog kluba „Spartak" iz Subotice, koje su na kvalifikacionom turniru u Rumuniji uspele da se plasiraju među 32 najbolja evropska tima kada je u pitanju ženski fudbal i osiguraju sebi mesto u UEFA - Ligu šampiona.

LSV

Čobanu je istakla da je zadovoljna što je pored Grada Subotice i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i ovog puta finansijiski podržao ove sjajne sportiskinje.

- Ženski fudbalski klub „Spartak" iz godine u godinu ostvaruje uspešne rezultate i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ih je i prošle godine, kada drugi nisu imali sluha za njihove aktivnosti, podržao sa tri miliona dinara. Podrška je nastavljena i ove godine, pa je iz Pokrajinske vlade, tačnije iz tekuće budžetske rezerve izdvojeno dva miliona dinara za ovaj klub – istakla je Čobanu i dodala:

- Mi smo svi veoma ponosni na ove devojke, jer obezbediti mesto na jednom tako velikom takmičenju je uspeh, koji nije samo od pokrajinskog, već događaj od nacionalnog značaja. Niko ne bi smeo ostati nem i slep na ovakve rezultate, već bi svi trebali da im dajemo vetar u leđa i da im držimo pesnice da i dalje ostvaruju ovako dobre rezultate. Ujedno apelujem i na Republičko ministarstvo omladine i sporta da pomognu ove devojke - naglasila je pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu.

 (BILSV, 21.08.2013)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook