Da fontane ne budu važnije od problema građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 11. 06. 2017. | Komentara: 0

Da fontane ne budu važnije od problema građana

Novi Sad, 11. jun 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da prioritet u radu vladajuće koalicije u Srbiji mora biti rešavanje problema građana, a ne podizanje muzičkih fontana.

LSV

Najava ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da će uskoro biti realizovan projekat vodosnabdevanja u Vrbasu, Kikindi, Knjaževcu i Paraćinu morao je biti prioritet u odnosu na skupu fontanu koja je nedavno izgrađena na beogradskoj Slaviji.

Problemi građana sa zdravom pijaćom vodom u našoj zemlji izuzetno su veliki. Pojedine sredine već decenijama pokušavaju da reše pitanje vodosnabdevanja.

Voda je u Zrenjaninu zabranjena za upotrebu već 13 godina, a najave završetka fabrike vode samo su mrtvo slovo na papiru. Isti problem imaju i građani celog severnog Banata.

Tragično je da muzička fontana može imati prednost u odnosu na zdravu pijaću vodu!

Posebno je problematična cena radova na raspevanoj fontani. U siromašnoj Srbiji odvaja se preko 200 miliona dinara za ulepšavanje već uređenog glavnog grada.

LSV postavlja pitanje, zar su svetlosni efekti ove fontane i mlaz koji ide 16 metara u visinu važniji od problema građana Vrbasa, Zrenjanina, Kikinde ili Paraćina?

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook