Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Događaji | Četvrtak, 07. 05. 2020. | Komentara: 0

Rebalans budžeta APV za 2020. je nastavak kršenja Ustava

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je danas da je umanjenje budžeta AP Vojvodine današnjim rebalansom samo kontinuitet u kršenju aktuelnog Ustava Republike Srbije. 
Događaji | Četvrtak, 07. 05. 2020. | Komentara: 0

Bogaroški: LSV ne podržava rebalans budžeta APV

Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da poslanici LSV neće podržati predloženi rebalans budžeta i prateće programe.
Događaji | Sreda, 06. 05. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Mantija i navijački dres nisu pancir koji brani od zakona

Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je vanredno stanje, uprkos početnim nesnalaženjima Vlade u određivanju mera, uspelo da sačuva mnoge ljudske živote i da ne dozvoli da kapaciteti zdravstvenih institucija budu preopterećeni, da zdravstveni sistem pukne i da samim tim dođemo u poziciju da ljudi umiru bez ikakve mogućnosti da im se pomogne.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook