Druga godišnjica gradske vlasti: šteta i bruka za koju će neko odgovarati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 09. 2014. | Komentara: 0

Druga godišnjica gradske vlasti: šteta i bruka za koju će neko odgovarati

NOVI SAD - Drugu godišnjicu vlasti koja opstaje i nakon „rekonstrukcije“, uz pomoć nakupaca glasova i sumnjivih grupacija, Novi Sad dočekuje još zapušteniji i prljaviji, ocenio je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.

LSV- Kulturni centar još nosi ožiljak sramote zbog cenzure, grad grca u dugovima, obećanih investicija i radnih mesta i dalje nema, grad je nastavio da propada. Uprkos poskupljenjima, komunalna preduzeća su u kolapsu ili pred kolapsom zbog bahatosti, rasipništva i nestručnih partijskih vojnika koji u gradskim preduzećima zapošljavaju još nekompetentnije rođake – navodi se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.
 
Novosadski ligaši ističu i da je video klip sa kalendarom afera vlasti dostupan na sajtu www.lsvns.rs, a najavljuju i da će građani ovih dana imati prilike i da ga uzmu u ruke.
 
- Tu je da se ne zaboravi sva šteta i bruka za koju će neko morati da odgovara – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.
 
(BILSV, 17.09.2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook