Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 15. 06. 2013. | Komentara: 0

Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

NOVI SAD, 15. jun - Osam godina traje agonija porodica stradalih vojnika Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića u potrazi za istinom o stradanju njihovih sinova u vojnom objektu “Karaš” na Topčideru, 5. oktobra 2005.

LSV

Kada je pre dve godine uhapšen Ratko Mladić, za trenutak smo se ponadali da bi konačno mogli saznati kako su usred Beograda, u trenutku kada Srbija nije ratovala poginula dvojica mladića.

Iz godine u godinu, Omladina LSV je u više navrata jasno poručila da je najmanje što se može učiniti za dvojicu mladića koji su služili svojoj otadžbini to da se država konačno probudi, angažuje sve svoje službe i pronađe odgovorne za njihovu smrt.

Omladina LSV nikada neće odustati od toga da se ovaj slučaj rasvetli i da se pred lice pravde takođe izvedu i oni koji su eventualno doprineli da se istina skriva. 

Država duguje istinu o pogibiji Dragana i Dražena ne samo njihovim roditeljima, nego i svim mladim ljudima.

Srbija nema prava da olako prelazi preko gubitka dva mlada života.

Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook