Đuriću, vreme je za ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 14. 01. 2017. | Komentara: 0

Đuriću, vreme je za ostavku

Novi Sad, 14. januar 2017 - Polazak  voza „trobojka“ iz Beograda put Kosovske Mitrovice odgonetnuo je koliko su u laži kratke noge, ali ne i koliko ko ima debeo obraz.

LSV
 
Naime, u vozu se nalazi i savetnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miša Vacić, osuđeni desničarski ekstremista. Vacić je ovo putovanje iskoristio da novinarima i drugim putnicima podeli svoje vizitkarte na kojima je jasno naznačena funkcija savetnika.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine je krajem prošle godine postavila pitanje direktoru Kancelarije Marku Đuriću u vezi angažmana Vacića, ali je Đurić isprva tvrdio da nema informacije o njegovom statusu u instituciji koju vodi, da bi potom, pod pritiskom javnosti, potvrdio da je Vacić zaposlen u Kancelariji, ali ne kao njegov savetnik.
 
Pozivam Miloša Vacića da uruči vizit kartu Marku Đuriću i da obojica, konačno, razjasne ovo prikrivanje osuđenika na uslovnoj slobodi.
 
Nakon toga,očekujem od Đurića da odmah podnese ostavku.
 
 
Narodna poslanica i članica
Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
Marinika Tepić



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook