Dve akcije vršačkih ligašica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Ponedeljak, 05. 11. 2012. | Komentara: 0

Dve akcije vršačkih ligašica

VRŠAC – Po završetku akcije ,,Solidarnost za sve"Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vršac uručio je gradskoj organizaciji Crvenog krsta odeću, obuću i ostale potrebštine za najugroženije sugrađane.

LSV

- Ovo je, samo prva u nizu ovakvih akcija – najavila je predsednica FŽ GrO LSV Vršac Hajnalka Boldiš.

Vršačke ligašice su organizovale i tribinu povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, na kojoj je dr Srđan Putnik govorio o prevenciji, dijagnostikovanju i lečenju karcinoma dojke, a Đura Đurović je govorio o načinu ishrane kod malignih bolesti.

- Ove akcije su samo posledica sve većeg broja aktivnih članova GrO LSV Vršac, a u prilog ovoj činjenici ide i podatak da je u malom intervalu Ligi u Vršcu pristupilo preko 60 članova - istakla je potpredsednica FŽ GrO LSV Vršac Zorica Lukin.

(BILSV, 05.11.2012)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook