Ispoštovati ustavnu obavezu prema Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 19. 09. 2014. | Komentara: 0

Ispoštovati ustavnu obavezu prema Vojvodini

NOVI SAD - Odgovarajući na pitanje hoće li politička trvenja u Vojvodini uticati na rebalans budžeta i sedam posto koliko se izdvaja za Vojvodinu, šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je u emisiji „Politbiro“ RTV-a da sedam odsto nikada nije stiglo u Vojvodinu, zbog čega logika nalaže da bi to moglo da se desi i sada na ovom rebalansu.

LSV

- Sada su svima puna usta interesa građanki i građana AP Vojvodine, ali se briga za interes ne pokazuje izjavama nego se pokazuje delima. Dakle, ako stvarno postoji volja da AP Vojvodina funkcioniše, onda one stranke koje su na republičkom nivou u poziciji moraju učiniti napor da bude  ispoštovana ustavna obaveza prema Vojvodini - rekao je Bogaroški.

(BILSV, 19. 09. 2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook