MIG-ovi kao mogući šlag na torti Vučićeve kampanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 11. 03. 2017. | Komentara: 0

MIG-ovi kao mogući šlag na torti Vučićeve kampanje

NOVI SAD - Mešanje Rusije u unutrašnja pitanja zemalja zapadnog Balkana istorijska konstanta koja je, iako krajnje nedopustiva, na moju veliku žalost, i danas prisutna – rekao je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za list „Danas“.

 LSV

Odgovarajući na pitanje lista „Da li će ruski MIG-ovi leteti za pobedu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima?“, Kostreš je rekao da bi naivno bilo verovanje da Rusija nema interesovanje i za predsedničke izbore u Srbiji, ali i za to ko će na njima pobediti.

- Posle odustajanja od kandidature "službenog pridrživača Putinovog kaputa i delitelja ordenja" sasvim je sigurno da će oni pokušati da održe što bolje odnose sa Vučićem. Zato me ne čudi mogućnost da ruski MIG-ovi budu "šlag na torti" Vučićeve kampanje. Sve bi to Vučiću, ako pobedi na predsedničkim izborima, trebalo da "pomogne" da održi svoju vojnu neutralnost i uspori evropske integracije – rekao je Kostreš i dodao da se iskreno nada da će budući predsednik Srbije nedvosmisleno nastaviti putem Evrope, suočanjem sa istinom.

-I da će nam govoriti istinu. Baš istinu – istakao je generalni sekretar LSV.

(BILSV, 11.03.2017)



Iz medija | Subota, 15. 10. 2022. | Komentara: 0

Planeta, sloboda i dostojanstvo se moraju braniti od Putina

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kazao je za N1 Sarajevo da će se Milorad Dodik, ako izgubi trku za dužnost predsednika entiteta Republika Srpska, naći pod brojnim istragama i tada će pobeći u Beograd.
Iz medija | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

U LSV stasala generacija iskusnih političara koji imaju ideje i energiju

Opšti izbori će biti 2024. godine i Liga socijaldemokrata Vojvodine na njih mora izaći spremna, jaka i reorganizovana. Lično, mislim da sam posle 32 godine postao teret stranci jer su me sve vlasti i opozicije združeno pljuvale i to je kod jednog broja građana ostavilo neki trajni utisak. Ovo u interjuu za „Blic nedelje“ kaže Nenad Čanak, predsednik LSV.
Iz medija | Subota, 18. 06. 2022. | Komentara: 0

Putinofili u Srbiji podnose prijave protiv svih koji vide da je car go

Nenad Čanak, lider LSV, vratio se posle više od nedelju dana iz ratom zahvaćene Ukrajine u Srbiju, a to putovanje izazvalo je interesovanje javnosti, ali i oprečne komentare – od toga: „Bravo, svaka čast“, pa do toga da je to ludost, te da ne treba ni da se vraća u Srbiju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook