Obeštetiti Vojvodinu zbog privatizacije NIS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Ponedeljak, 04. 06. 2012. | Komentara: 0

Obeštetiti Vojvodinu zbog privatizacije NIS-a

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine u narednom sazivu Skupštine Vojvodine imaće 10 poslanika, što je duplo više u odnosu na prethodni mandat i samim tim smatramo da će naš uticaj u Skupštini Vojvodine biti veći – izjavila je za Radio Novi Sad potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.

Maja Sedlarević

Ona je rekla i da Liga u narednom sazivu Skupštine AP Vojvodine ne namerava da odustane od toga da Vojvodina bude obeštećena zbog privatizacije Naftne industrije Srbije.
- Isto tako ono na čemu ćemo sigurno insistirati jeste da vojvođanska administracija bude inicijator predloga Zakona o finansiranju nadležnosti autonomne pokrajine Vojvodine – navela je ona. Sedlarevićeva napominje i da je to jedan od ključnih Zakona za autonomiju Vojvodine.

(BILSV, 04.06.2012.)



Iz medija | Sreda, 16. 11. 2022. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši nisu neprijatelji Srbije

Kandidat za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže u intervjuu za „Politiku” da je koalicija sa Srpskom naprednom strankom u Vojvodini bila greška i da im je nanela veliku štetu. Na stranačkom kongresu LSV-a 19. novembra Kostreš bi trebalo da na mestu lidera partije zameni Nenada Čanka, koji je Ligu vodio 32 godine.
Iz medija | Utorak, 15. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV trpi ogromnu štetu zbog koalicije sa SNS

Nova generacija, od koje očekujemo da posle Kongresa preuzme odgovornost za upravljanje Ligom, mora da raščisti sa idejom sedenja na dve stolice. LSV ne sme praviti kompromise gde za kompromise mesta nema, kaže za novine "Nova" generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš
Iz medija | Subota, 15. 10. 2022. | Komentara: 0

Planeta, sloboda i dostojanstvo se moraju braniti od Putina

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kazao je za N1 Sarajevo da će se Milorad Dodik, ako izgubi trku za dužnost predsednika entiteta Republika Srpska, naći pod brojnim istragama i tada će pobeći u Beograd.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook