Izjave Vulina sramotne. Premijerka Brnabić da ga pod hitno smeni!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 03. 01. 2019. | Komentara: 0

Izjave Vulina sramotne. Premijerka Brnabić da ga pod hitno smeni!

Novi Sad, 03. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije iznenađena antievrospkim stavovima ministra odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina.

Od Vulina, nakadašnje perjanice JUL-a Mirjane Marković, nismo ni mogli očekivati ništa bolje.

LSV

Vulinov stav o potrebi redefinisanje politike Srbije prema Evropskoj uniji je u suprotnosti sa zvaničnim opredeljenjem države Srbije da što pre postane punopravna članica Evropske unije.

LSV već godinama ističe da su glavna prepreka evropskom putu Srbije političari iz prošlosti, koji su devedesetih godina uništili sve što se u našoj zemlji moglo uništiti.

Pozivamo predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da u što kraćem roku saopšti da li se slaže sa stavovima Aleksandra Vulina, a u suprotnom da od Narodne Skupštine Republike Srbije zatraži njegovu smenu.

Srbija je devedesetih godina doživela moralni sunovrat i devastaciju funkcionalne države. 

Obnavljanje pokidanih veza sa Evropom i svetom bio je mukotrpan posao. 

Nedopustivo je da neodgovorni političari, poput Vulina, ugrožavaju budućnost Srbije i njenih građana.


Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Robert Kolar



Odbori LSV | Utorak, 03. 09. 2013. | Komentara: 0

Vaš: Gradska vlast da radi svoj posao

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin poziva gradske vlasti da zauzmu stav po pitanju organizovanja manifestacije „Dani piva“ s obzirom na to da je potrošeno 15 miliona, a prihodovano sedam miliona dinara, izjavio je danas na konferenciji za novinare odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš.
Izjave | Utorak, 03. 09. 2013. | Komentara: 0

Počinje seksualno obrazovanje u 10 vojvođanskih škola

NOVI SAD – U deset srednjih škola u Vojvodini đaci će u ovoj školskoj godini učiti o seksualnom vaspitanju kao pilot-projektu. Gostujući u Jutarnjem programu Radio-televizije Vojvodine pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da je o ovoj temi deo đaka već obrazovan, najčešće preko društvenih mreža, što se ne smatra dovoljnim obrazovanjem za brojna pitanja koja ih muče.
Izjave | Ponedeljak, 02. 09. 2013. | Komentara: 0

Vlada Srbije se maćehinski odnosi prema Vojvodini

BEOGRAD –  Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće podržati izbor nove, rekonstruisane vlade pre svega zbog toga što je u proteklih 13 meseci vlade koju je vodio premijer Ivica Dačić, sve što je vojvođansko i što se odnosilo na Vojvodinu, na neki način ili uništeno ili premešteno za Beograd, istakla je danas narodna poslanica LSV Olena Papuga.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook