Vaš: Gradska vlast da radi svoj posao

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 03. 09. 2013. | Komentara: 0

Vaš: Gradska vlast da radi svoj posao

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin poziva gradske vlasti da zauzmu stav po pitanju organizovanja manifestacije „Dani piva“ s obzirom na to da je potrošeno 15 miliona, a prihodovano sedam miliona dinara, izjavio je danas na konferenciji za novinare odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš.

LSV

- Predstavnici aktuelne vladajuće većine su, dok su bili u opoziciji, kritikovali organizovanje „Dana piva“, a sada rade ono što su kritikovali, samo sa većim gubicima za grad. Iako su za izvođače izdvojene velike količine novca, jedan od njih nije mogao da se seti u kom gradu nastupa, pa je pozdravio Zaječarce umesto Zrenjaninaca. Liga smatra da je ovo vređanje intelekta građanki i građana Zrenjanina i poziva gradske vlasti da konačno kažu građanima kakvu politiku vode i koji su prioriteti te koalicije – istakao je Vaš.

On je dodao da bi bilo mnogo korisnije da je novac, koji je potrošen za ovakve izvođače, izdvojen za obezbeđivanje punih plata za trudnice. Vaš je upitao i šta je sa svim obećanjima – šta je sa investicijama, radovima na predškolskoj ustanovi, trima fiskulturnim salama.

- Ništa od obećanog nije ispunjeno. Postavlja se pitanje da li smo spremni za jesen, zimu, za krpljenje rupa na putevima, čišćenje snega ili je princip vlasti da pruži malo veselja do sledeće predizborne kampanje kada će ponovo početi da obećavaju – rekao je u svom izlaganju odbornik LSV.

- Kada postavimo pitanje čelnicima gradske vlasti zašto se ne radi u interesu Zrenjaninki i Zrenjaninaca, zašto ne ispunjavaju bar ono obećano, upućuju nas na partijske adrese da tamo potražimo odgovor. Mi ih još jednom molimo da shvate da se grad vodi sa zvaničnih pozicija u Skupštini i Veću, a ne iz partijskih kancelarija i da počnu da rade – zaključio je Tibor Vaš.

(BILSV, 03.09.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook