Hitno proširiti gradsko groblje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 04. 07. 2012. | Komentara: 0

Hitno proširiti gradsko groblje

NOVI SAD – Novoizabrani direktor "Lisja" Damir Kondić u izjavi za Blic upozorio je da je najhitniji problem koji to preduzeće treba da reši to što je na gradskom groblju u Novom Sadu ostalo tek nešto malo više od 100 slobodnih mesta za sahranjivanje.

Damir Kondić– Proširenje gradskog groblja i grobalja u Sremu biće prioriteti. To moramo odmah da rešimo zajedno s gradskom vlašću. Preduzeće je, koliko sam video za sada, dobro poslovalo jer se prihodi ostvarju i obavljanjem drugih poslova za grad i privatnike, ali moramo prvo da rešimo problem sa grobiljima – istakao je Kondić.

On je nakon preuzimanja dužnosti obišao groblja i objekte pogrebnog preduzeća, a u izjavi za "Dnevnik" kazao je da će nastaviti putem prethodnika i da u tome očekuje pomoć Skupštine grada, kao osnivača preduzeća.

Kondić je rekao da će nastojati da kapelu na Futoškom groblju osposobi, jer objekat izgrađen pre nekoliko godina ne služi nameni i tako polako propada.
 
(BILSV, 04. 07. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook