Ilićeva izjava je stav Vlade prema Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 0

Ilićeva izjava je stav Vlade prema Vojvodini

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov ocenila je da najnovija izjava Velimira Ilića i njegova optužba na račun Vojvodine nije usamljeni incident u okviru Vlade Srbije i da se plaši se da bi vrlo brzo mogla da predstavlja i stav Vlade prema Vojvodini.

Aleksandra Jerkov

- To će biti još izraženije, tim pre jer u Vojvodini očigledno postoji skupštinska većina koja je umnogome drugačija od većine u Skupštini Srbije. A sve stranke koje čine Vladu Srbije do sada su pokazale da nemaju baš mnogo razumevanja za građane Vojvodine, što uostalom i njihovi izborni rezultati u Pokrajini govore - rekla je Jerkova agenciji Beta.

Podsetila je da je Ilić u veoma lošem sećanju građana Vojvodine jer je Pokrajinu pokušao da zakine za 450 miliona evra, kada je neuspešno pokušao da izgradi autoput Horgoš-Požega, tako što bi naplaćivao putarinu za već izgrađen deo autputa u Vojvodini.

 

(BILSV, 03.09.2012)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook