Kostreš: LSV ne može da podržava nacionalistu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 04. 03. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: LSV ne može da podržava nacionalistu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne može da podržava nacionalistu i zato smo kandidovali Nenada Čanka, izjavio je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš za Danas, objašnjavajući razloge zbog kojih je LSV kandidovala svog lidera na predsedničkim izborima samo par dana posle razgovora sa Vukom Jeremićem. 

LSV

- Jeremić je na sastanku koji smo imali pokazao sposobnost i širinu koji su potrebni za nekoga ko pretenduje da bude predsednik Srbije, ali su njegovi politički stavovi suviše desno za LSV. Mi ne možemo podržavati nacionalistu i zato smo odlučili da kandidujemo Nenada Čanka za predsednika Srbije - rekao je Kostreš. 

Na pitanje koji su to desni i nacionalistički stavovi Jeremića, on je odgovorio da se LSV i Jeremić ne slažu oko pitanja Kosova, pozicije Republike Srpske u okviru BiH, autonomije Vojvodine i odnosa prema Rusiji. 

(BILSV, 04.03.2017)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook