Kostreš: Pokrećemo inicijativu za vojvođansku policiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 1

Kostreš: Pokrećemo inicijativu za vojvođansku policiju

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenuće inicijativu u Skupštini Vojvodine da pred republičkim vlastima iniciraju formiranje Policijske uprave za Vojvodinu – rekao je za današnji „Press“ zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV

On je naglasio da ova inicijativa ne predstavlja pravljenje paralelnih policijskih snaga, već drugačiju organizacionu strukturu MUP-a.

- Više nego ikada Vojvodini je potrebna uprava policije, jer postoji problem sa javnim redom i mirom u čitavoj Vojvodini, te učestalim sukobima izazvanim nacionalnim poreklom aktera sukoba. Značajan problem pokrajine jesu učestale krađe letine i sve veći broj krađa po vojvođanskim mestima. Osim toga, česti su i napadi u Pančevu na naše prostorije. Dakle, krajnje vreme je da se formira Policijska uprava za Vojvodinu i da osoba koja bi bila na čelu te policijske uprave, u saradnji sa pokrajinskom administracijom doprinese da se problemi prevaziđu – naglasio je Bojan Kostreš.

(BILSV, 06.11.2012)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook