Kostreš: Svi da se uključe u razgovore o promeni Ustava

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 18. 08. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Svi da se uključe u razgovore o promeni Ustava

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš poručio je da bi svi trebalo da se uključe u razgovore o promeni najvišeg pravnog akta koji je „nefunkcionalan“. 

LSV

Komentarišući odluku Pokreta slobodnih građana, koji predvodi Saša Janković, da raskine saradnju sa DS zbog predloga te partije o promeni Ustava, Kostreš u izjavi za Danas napominje da ne razume ideju da je guranje problema pod tepih opoziciono delovanje i da je važnije vikati „Vučiću, pederu“ „nego razgovarati o ključnim problemima i izazovima sa kojima se sreće ovo društvo“. 

- Nefunkcionalan Ustav je toliko velik problem za državu Srbiju da bi bilo korisno i važno da se svi uključe u razgovore o njegovoj primeni, na čemu LSV insistira više od deset godina. Mislim da su u PSG-u silno pogrešili što su raskinuli saradnju sa DS-om i brine me što je tačka pucanja baš ovo pitanje - naglašava Kostreš.

(BILSV, 18.08.2017)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook