LSV će dobiti novo rukovodstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV će dobiti novo rukovodstvo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je odlučio da se na predstojećim stranačkim izborima ne kandiduje za predsednika stranke. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao i da će LSV uskoro zauzeti kurs koji je prikladniji sadašnjici.

LSV

- Odlučio sam da se ne kandidujem za predsednika stranke, što znači da jednostavno mislim da je vreme da LSV kroz taj moj simbolični akt dobije novo rukovodstvo i da zauzme jedan kurs koji će biti prikladniji vremenima u kojima živimo – kazao je Čanak.

On je u izjavi za Euronews televiziju rekao da je predsednik stranke postao kad je imao 31 godinu, a da sad ima 63.

- Duže sam predsednik stranke nego što sam bio živ kad sam to postao. Ja sam u četvrtoj državi na čelu LSV – SFRJ, SRJ, SCG, Srbija. Zar stvarno mislite da kroz sve te stvari, kroz šest ratova, posle 32 godine čovek može da istom energijom to radi? Jednostano, sve u svoje vreme – izričit je Nenad Čanak.

(SzILSV, 24.09.2022)




Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Preko 400 miliona dinara za ugrožena područja Srednjeg i Severnog Banata

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na čijem je čelu funkcioner LSV, Daniel Petrović izdvojio je urgentno preko 400 miliona dinara za posebno ugrožena područja Severnog i Srednjeg Banata, kao i za ostala područja na teritoriji AP Vojvodine ugrožena podzemnim i površinskim vodama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook