Malešević: Birokratija najveća prepreka čistoj energiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Malešević: Birokratija najveća prepreka čistoj energiji

RIJEKA / NOVI SAD – Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević izjavio je da je Srbija daleko od korištenja čiste energije i napuštanja fosilnih goriva. Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci u organizaciji Liste za Rijeku i Evropske slobodne alijanse. 

LSV

Put ka energetskoj nezavisnosti su obnovljivi izvori energije, sunce, voda i vetar. 

- Obnovljivi izvori energije su, u nekom energetskom miksu, u Republici Srbiji apsolutno zanemarljivi. Najveći problem i za vetar, i vodu, i sunce je birokratija i administracija. Jednostavno su takve procedure da ne dozvoljavaju veliki razvoj tog dela proizvodnje energije – izjavio je Malešević za HRT.

(SzILSV, 02.12.2022)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook