Marton: Ideologije koje su dovele do Holokausta i danas žive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Ideologije koje su dovele do Holokausta i danas žive

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je, povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta, da ideje koje su dovele do tog zločina i danas, nažalost, žive.

LSV

- Antisemitizam, mržnja i politika krvi i tla i dalje žive. Razni fašisti i osuđeni ratni zločinci svakodnevno nas podsećaju da su te ideje tu i da su i dalje opasne. Borba protiv tih pojava mora biti odlučna i snažna. Nikada više Holokaust - poručio je Marton na svom Tviter nalogu.

On je dodao da je zato važno sećati se svih žrtava Holokausta iz Drugog svetskog rata.

(SzILSV, 28.01.2021)
 



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook