Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Izjave | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

LSV ne može sa SNS i SRS

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine će na naredne izbore ići onako kako odluče organi stranke, ali koliko ja vidim, to će otprilike biti samostalno na lokalu, samostalno u pokrajini, a u jednom širem frontu okupljenom oko Demokratske stranke, na republičkim izborima, jer je to bio pristup i prošli put sa listom Za evropsku Srbiju, koja je postigla konsenzus oko stvaranja Vlade koja je trebala da ostvari tri cilja.
Izjave | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Na izbore u dve kolone

BEOGRAD – To je bio samo početak razgovora, a narednih dana biće precizirani tipovi i modaliteti naše saradnje – rekao je lider LSV Nenad Čanak za današnje Večernje novosti, upitan da komentariše sastanak sa predsednikom DS Borisom Tadićem održan u petak.
Izjave | Petak, 24. 02. 2012. | Komentara: 0

Rešenja uvek postoje u dijalogu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas postizanje dogovora o regionalnom predstavljanju Prištine u Briselu i istakao da to potvrđuje da se kroz dijalog uvek može doći do rešenja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook