Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Izjave | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 4

Prihvatila bih kandidaturu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine još uvek nije zvanično objavila ko će biti njihov kandidat za gradonačelnika, ali kako danas prenosi Radio021, to bi mogla biti članica Izvršnog odbora i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Ponedeljak, 30. 01. 2012. | Komentara: 0

LSV ima poverenja u svoje poslanike

NOVI SAD – Komentarišući promenu izbornih propisa u Pokrajini kojima je, između ostalog, ukinuto i postojanje blanko ostavki, potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević istakla je za emisiju “Politbiro” na RTV, da LSV nikada do sada nije imala problema takve prirode, kao i da je sigurna da neće imati ni dalje.
Izjave | Subota, 28. 01. 2012. | Komentara: 0

Proporcionalni sistem donosi šarolikost

NOVI SAD –. Liga je više puta pokretala inicijativu da se u pokrajini uvede čisto proporcionalni izborni sistem, ali nije naišla na razumevanje koalicionih partnera, kaže za Politiku potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maja Sedlarević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook