Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Izjave | Četvrtak, 16. 02. 2012. | Komentara: 0

Irinej nastavlja da zloupotrebljava mantiju

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović optužio je danas bačkog episkopa Irineja Bulovića da "zloupotrebljava crkvenu mantiju". Jovanović je to rekao povodom Irinejove izjave da je LSV "zloglasna vojvođanerska liga".
Izjave | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Srbija ide u desno i u klerofašizaciju

BEOGRAD – Srbija nije levičarska niti ide u tom pravcu, nego ide udesno i u klerofašizaciju, ocenio je sinoć lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Gostujući u emisiji Upitnik na RTS 1, koja je bila posvećena ideji socijaldemokratije, Čanak je upozorio da levica i levičarstvo nije pitanje socijalnih davanja nego sistema u državi i odnos prema ukupnosti.
Izjave | Sreda, 08. 02. 2012. | Komentara: 2

Ne smanjivati niske plate radnicima Gradske uprave

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović uputio je danas pismo Gradskom veću Novog Sada u kojem predlaže da se prilikom usklađivanja koeficijenta za obračun i isplatu plata zaposlenima u organima grada Novog Sada, ne primene odredbe kojima se smanjuju plate radnicima Gradske uprave.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook