Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za današnji Dnevnik da je LSV uveliko u pripremi za predstojeće izbore. Liga je, naime, još krajem juna oformila Centralni izborni štab, koji predvodi zamenik predsednika stranke Bojan Kostreš.

Maja Sedlarević

- Trenutno smo fokusirani na više aktivnosti koje će nas uvesti u ozbiljnu predizbornu kampanju. Odabrali smo širu listu kandidata za odbornike koji prolaze kroz obuku. Oni imaju i sastanke s Predsedništvom stranke da bismo usaglasili stavove za predizbornu kampanju - kaže Maja Sedlarević. Kako se navodi, Liga je odabrala da njena naredna predizborna kampanja bude fokusirana na borbu protiv fašizma. Maja Sedlarević kaže da će i druge teme biti od ključnog značaja.

- Glavni odbor stranke još nije doneo odluku o tome kako će kampanja teći na pojedinim nivoima, ali je jasno da će uz glavni lajtmotiv, koji smo najavili, posebno mesto imati i autonomija Vojvodine, iza koje stojimo 20 godina - objašnjava ona.

(BILSV, 02.11.2011.)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook