Sednica nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 30. 08. 2012. | Komentara: 1

Sednica nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov zakazaće nastavak odložene sednice Skupštine grada Novog Sada od 29. avgusta 2012. godine u zakonom predviđenom roku, nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa u Skupštini grada.

Aleksandra Jerkov

Kako je navela u saopštenju, IV sednica Skupštine grada, koja je zakazana za 29. avgust 2012. godine sa početkom u 15 časova, odložena je zbog nedostatka kvoruma, s obzirom da je na osnovu službene evidencije o prisutnosti odbornika utvrđeno prisustvo devet odbornika, ali nijedan odbornik nije bio prisutan u sali kada je sednica trebala da počne.

(BILSV, 30. 08. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 16. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Poruka Sretenja je sloboda, sve suprotno od onog kako je vlast tumači

"Poruka Sretenja, kao dvostrukog praznika - ustanka i ustavnosti, je potpuno drugačija od one kakvom je sadašnja vlast tumači. Prava poruka je emancipacija, oslobođenje, sloboda, i to ne samo ka spolja, nego i unutrašnja, od lične vlasti i autoritarizma", izjavio je istoričar Milivoj Bešlin.
Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Marton: Naprednjaci su nacionalisti i putinofili, ne delimo vrednosti

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa Srpskom naprednom strankom ne deli isti vrednosni sistem i to je sasvim jasno, poručuje za 021.rs portparol LSV Aleksandar Marton.
Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova?

Odgovarajući na pitanje „Danasa“ o tome što predsednik države kaže da ne ide u prodavnicu redovno ali da zna cene gotovo svega, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je rekao da ga više interesuje da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook