Šućurović: Od vojvođanskog P ostalo je G, a i ono je upitno

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 07. 02. 2020. | Komentara: 0

Šućurović: Od vojvođanskog P ostalo je G, a i ono je upitno

ZRENJANIN - Predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović ocenio je da najavljena izgradnja auto-puta od Borče preko Zrenjanina do Novog Sada neće biti završena u predviđenom roku.

LSV

Vrednost izgradnje je oko 600 miliona evra, a nedavno potpisani Memorandum o izgradnju ovog auto-puta predviđa izradu planske i tehničke dokumentacije za izgradnju auto-puta, a dokumentacija za tu deonicu od 113 kilometara trebalo bi da bude završena ove godine

Šućurović je za zrenjaninsku KTV televiziju izjavio da će taj auto-put, poznatiji kao „Vojvođansko P“, značiti celoj pokrajini, ali je ukazao i da je sadašnja pokrajinska vlast njegovu izgradnju od 2016. godine najavila 27 puta.

- SNS se hvali izgradnjom auto-puteva, a od izgrađenih 167 km auto-puteva u Srbiji samo 17 km je na teritoriji Vojvodine. Najavljena izgradnja je samo deo „Vojvođanskog P“. Ćirilično „P“ podrazumeva izgradnju puteva Beograd-Zrenjanin, Zrenjanin – Novi Sad, tunel kroz Frušku goru. Ali, ostalo je samo „G“, jer se taj krak od Novog Sada preko Fruške gore ne izgrađuje. U ovom mandatu, dakle od 2016. do 2020. godine, 27 puta su rekli kako će početi izgradnja puteva, odnosno „Vojvođanskog P“. Plašim se da i ovo neće biti realizacija u predviđenom roku – zaključio je Šućurović.

(SzILSV, 07.02.2020)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook