Vlada predložila ukidanje godišnje registracije traktora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 22. 12. 2011. | Komentara: 0

Vlada predložila ukidanje godišnje registracije traktora

NOVI SAD - Vlada Republike Srbije utvrdila je danas predlog izmena i dopuna Zakona o bezbednosti saobraćaja, kojima se ukida stalna godišnja registracija traktora.

Traktori

Umesto nje će biti obavezan samo tehnički pregled, rekao je šef Kancelarije Vlade Srbije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović na konferenciji za novinare posle sednice Vlade. Današnju odluku je objasnio rekavši da su osiromašena poljoprivredna domaćinstva bila opterećena registracijom traktora svake godine. Podsetimo, ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, dogovoreno je 8. decembra na sastanku zamenika predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojana Kostreša s ministrima poljoprivrede i policije Dušanom Petrovićem i Ivicom Dačićem. S dogovorom Kostreša, Petrovića i Dačića ujedno je krunisana osmomesečna kampanja LSV „Stop godišnjoj registraciji traktora“, u kojoj je za tu inicijativu u 200 vojvođanskih mesta prikupljeno 30.000 potpisa.

(BILSV, 22.12.2011.)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook