Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 07. 09. 2017. | Komentara: 0

Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

NOVI SAD – Potpredsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za sarajevsku Federalnu televiziju da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobar gest, ali da je on trebao da se dogodi ranije.

lsv

- Očekujemo da će posle ovoga ti sastanci biti učestaliji, da jednostavno pokažemo, i nama samima, da smo mi komšije, da smo okrenuti jedni prema drugima. Šetnja Baščaršijom bilo kog predsednika je fantastična stvar ali šta sledi iza toga? Da li slede pozitivni koraci ili slede, kao što smo do sada imali priliku da gledamo, koraci unazad – zaključio je Marton.

(BILSV, 07.09.2017)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook