Jakovljev: Usklađene sve najvažnije odluke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 30. 11. 2014. | Komentara: 0

Jakovljev: Usklađene sve najvažnije odluke

NOVI SAD – Komentarišući to što je danas istekao rok za usklađivanje starih odluka Skupštine AP Vojvodine sa izmenjenim Statutom pokrajine, potpredsednik Skupštine APV Dušan Jakovljev, ukazao je za RTV da su do sada usklađene sve najvažnije odluke koje mogu imati uticaja na građane u Pokrajini.

LSV

Dodao je da je apsolutno netačno da je za usaglašavanje preostalo još nekoliko hiljada akata.
– Doneta je odluka o pokrajinskoj vladi, skupstini, o pokrajinskoj upravi, o ombudsmanu. One odluke koje nisu usaglašene sa Statutom, ima ih. Nema ih ni blizu broju koji se pominje i, pouzdano, ne ostavljaju loše posledice po građanke i građane Vojvodine. Uostalom, svakoj administraciji se to dešava – rekao je Jakovljev. Podsetio je i da je još pre nekoliko godina istekao rok za ustavnu obavezu Republičkog parlamenta da donese Zakon o finansiranju Vojvodine.

(BILSV, 30. 11. 2014)



Saopštenja | Ponedeljak, 03. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

Na proteklim lokalnim izbora, odbornički kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI osvojilii su mandate u brojnim lokalnim skupštinama.
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook