Jerkov: Izaći na izbore, da drugi ne odluče umesto vas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Izaći na izbore, da drugi ne odluče umesto vas

BEOGRAD - Komentarišući izjavu Rasima Ljajića da će na narednim izborima pobediti „stranka apstinenata", portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, koja je i poslanica i zamenica šefa poslaničke grupe ZES u Narodnoj skupštini, u kojoj su i četiri poslanika Ljajićeve stranke, rekla je danas za Politiku da ne misli da je u ovom trenutku mnogo više onih koji neće izaći na izbore.

Aleksandra Jerkov

Rekla je da njen utisak nije takav.

- Koliko vidim ni istraživanja javnog mnjenja ne pokazuju da neki veliki broj građana neće izaći na izbore, iako je mnogim građanima dosta istih stranačkih ponuda i onih koje su stare, a nude se kao nove - istakla je Jerkova. Prema njenim rečima, nije dobro ne izaći na izbore, jer tako puštate da neko drugi odluči umesto vas. Aleksandra Jerkov je danas za Pravdu ponovo negirala tvrdnje da LSV stoji iza kampanje „Ja sam Vojvođanin/ka.

- Očigledno je da sve što se dešava u vezi identiteta i autonomije Vojvodine za sobom povlači određeni stepen politizacije iz nejasnih razloga - istakla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 05. 10.2011.)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook