Jerkov: Maja Gojković se vratila u svoje jato

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 12. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Maja Gojković se vratila u svoje jato

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je povodom prelaska Maje Gojković u Srpsku naprednu stranku da je ne začuđuje što je odlučila da se vrati svojim starim saradnicima.

Aleksandra Jerkov

– U ovom slučaju je očigledno ono što smo uvek govorili, ne samo o njoj, da vuk dlaku menja ali ćud nikada – rekla je Jerkova, a prenela Autonomija.info. Ona je demantovala današnju izjavu Maje Gojković da su nakon izbora svi pregovorali sa obe strane prilikom formiranja Vlade Srbije.
– Neka svoje političko licemerje i ideološko posrnuće ne pokušava sada da prikaže kao opštu tendenciju na političkoj sceni Srbije – istakla je Jerkova. Portparolka LSV je izrazila nadu da afera u vezi s privatizacijom ATP “Vojvodina” sada neće pasti u zaborav, jer je Gojkovićeva, dok je bila gradonačelnica Novog Sada, jedan od glavnih aktera ugovaranja izgradnje nove autobuske stanice u tom gradu, koja nije dobila dozvolu za rad.
– Prelaskom u SNS stvorila se idealna prilika za nju i njenog novog-starog stranačkog šefa Aleksandra Vučića da mu pruži sve informacije potrebne za to da pronađe odgovorne za višemilionsku štetu koja je naneta Novom Sadu – rekla je Jerkova. Ona je tokom predizborne kampanje više puta upozorila da Novom Sadu preti sudska presuda po kojoj će Grad Novi Sad vlasniku ATP Vojvodina Iliji Deviću biti u obavezi da nadoknadi štetu čiji iznos bi mogao da dostigne 100 miliona evra. Slučaj ATP “Vojvodina” Evropski parlament je nedavno svrstao među najvećih pet korupcionaških afera u Srbiji.

(BILSV, 05. 12. 2012.)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook