Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 05. 2014. | Komentara: 0

Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić ponovo je izabran za predsednika žabaljskog odbora, a za potpredsednike izabrani su Dimitrije Radanović i Vladimir Balog.

LSV
 
U svom obraćanju delegatima i delegatkinjama, Panić je pohvalio rad članova Opštinskog odbora, kao i rad mesnih odbora Žabalj, Čurug, Đurđevo i Gospođinci i naglasio da su njihovi predsednici na nedovno održanim izbornim skupštinama ponovo dobili podršku članova i reizabrani su za predsednike odbora.
 
Član Opštinskog odbora LSV Žablja Stevan Slavnić, koji je i član Opštinskog veća zadužen za kulturu, istakao je da u narednom periodu OO LSV Žabalj treba  da radi na novim programima čiji je cilj poboljšanje života i rada svih stanovnika u ovoj opštini.
 
Tajnim glasanjem izabrani su i novi članovi Opštinskog odbora, a Skupštini su prisustvovali koordinator za Južnobački okrug Dušan Radaković i sekretarka Foruma žena LSV Jelena Šikman.
 
(BILSV, 31.05.2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook