Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 05. 2014. | Komentara: 0

Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić ponovo je izabran za predsednika žabaljskog odbora, a za potpredsednike izabrani su Dimitrije Radanović i Vladimir Balog.

LSV
 
U svom obraćanju delegatima i delegatkinjama, Panić je pohvalio rad članova Opštinskog odbora, kao i rad mesnih odbora Žabalj, Čurug, Đurđevo i Gospođinci i naglasio da su njihovi predsednici na nedovno održanim izbornim skupštinama ponovo dobili podršku članova i reizabrani su za predsednike odbora.
 
Član Opštinskog odbora LSV Žablja Stevan Slavnić, koji je i član Opštinskog veća zadužen za kulturu, istakao je da u narednom periodu OO LSV Žabalj treba  da radi na novim programima čiji je cilj poboljšanje života i rada svih stanovnika u ovoj opštini.
 
Tajnim glasanjem izabrani su i novi članovi Opštinskog odbora, a Skupštini su prisustvovali koordinator za Južnobački okrug Dušan Radaković i sekretarka Foruma žena LSV Jelena Šikman.
 
(BILSV, 31.05.2014)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook