Konačno ukloniti kriminalne grupe iz političkog života Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 12. 2013. | Komentara: 0

Konačno ukloniti kriminalne grupe iz političkog života Novog Sada

NOVI SAD, 25. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad upozorava da je poslednji trenutak za obračun sa svim kriminalnim grupama koje pokušavaju da učestvuju u političkom životu Novog Sada.

LSVZahtevamo od svih relevantnih parlamentarnih političkih stranaka u Novom Sadu da se konačno obračunaju sa svima koji od politike i od grada prave pijacu i tržište glasova, za koje postoji sumnja da su glasove kupovali i preprodavali, kao i onima koji su na izborima učestvovali sa falsifikovanim listama i tako dobili poverenje i glasove građana.

Takođe, Liga socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poziva sve one koji su podnosili krivične prijave protiv takvih lica i pojava u gradu, da od tih krivičnih prijava ne odustaju. Upozoravamo da se kupovina glasova ne odnosi samo na izbore u maju 2012. godine, nego i na sve kasnije izbore za Savete mesnih zajednica, od tada do danas, na kojima je pojava kupovine glasova bila više nego prisutna.

Pozivamo i sve nadležne službe i organe i insistiramo na njihovom maksimalnom angažmanu, kako bi se što brže i efikasnije razotkrile te radnje, kao i izvori sredstava kojima su osumnjičeni raspolagali prilikom kupovine glasova.

U vezi sa najavljenom mogućnošću raspisivanja vanrednih izbora u Novom Sadu, Liga
socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad je, kao i uvek, za izbore spremna. Ipak, napominjemo da takvi izbori neće imati puni smisao ukoliko se pre toga ne uradi ono što zahtevamo, odnosno ne dođe do konačnog obračuna sa kriminalnim grupama i nakupcima glasova. Jer, ako su kupovali glasove 2012. godine, sada će to činiti daleko više.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook