Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

Novi Sad, 11. maj 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje da li je na današnjem sastanaku predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i generalnog direktora Nafte industrije Srbije Kirila Tjurdenjova predsednik vojvođanske vlade štitio interese stanovnika Vojvodine i tražio rešavanje otvorenih pitanja vezanih za funkcionisanje ovog preduzeća u našoj zemlji.

LSV

Pitamo Igora Mirovića da li je direktora Tjurdenjova pitao kada će vratiti sve što duguju građanima Vojvodine. Da li je na sastanku pokrenuo pitanje rudne rente koju NIS plaća u našoj zemlji? Da li je govorio o ekološkim problemima koje NIS pravi u vojvođanskim selima i gradovima?

Nadamo se da Mirović nije potpuno zaboravio da vodi Pokrajinsku vladu i da mu je primarni zadatak zaštita interesa građana Vojvodine.

Do sada za Vojvodinu nije uradio ništa.

Možda je na današnjem sastanku, ipak, progovorio o problemima koji muče građane Vojvodine.

LSV traži od Mirovića da građanima Vojvodine podnese izveštaj sa današnjeg sastanka.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan KostrešIzjave | Subota, 02. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Došao đavo po svoje

Došao đavo po svoje. Ovako je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš prokomentarisao nalaz Demostata da u Srbiji Aleksandar Vučić uživa samo jedan odsto više poverenja od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.
Izjave | Subota, 02. 07. 2022. | Komentara: 0

Skupština Vojvodine treba da se izjasni o agresiji Rusije na Ukrajinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine bi mogla da pokrene pred vojvođanskim parlamentom zvaničnu osudu podrške agresije Rusije na Ukrajinu i time da Skupština APV podrži ukrajinsku zajednicu u Vojvodini, izjavio je pokrajinski poslanik LSV Saša Šućurović. 
Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook