Kostreš: Samo iznosimo činjenice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 01. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Samo iznosimo činjenice

BEOGRAD – Komentarišući nedavne verbalne sukobe saopštenjima i izjavama za javnost između DS, LSV i LDP, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Blic da je približavanje izbora uzburkalo političke strasti.

Bojan Kostres

Dodao je da je Liga socijaldemokrata Vojvodine uglavnom odgovarala na otpužbe.
 
– Doneli smo odluku da ubuduće ne učestvujemo u ovakvim duelima. Stranke se međusobno troše i obeshrabruju birače demokratske privinijencije da izađu na izbore. Ukoliko neka stranka nastavi da vodi takvu kampanju, mi ćemo samo iznositi činjenice – naveo je Bojan Kostreš.

(BILSV, 19. 01. 2012.)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook