Kostreš: Svejedno hoće li izbori biti u decembru ili aprilu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 08. 2015. | Komentara: 0

Kostreš: Svejedno hoće li izbori biti u decembru ili aprilu

NOVI SAD – Komentarišući saznanje Novosti da bi pokrajinski i lokalni izbori trebalo da budu održani u intervalu od 20. decembra do 25. januara, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je za taj list da je Ligi potpuno svejedno da li će izbori biti 20. decembra ili 20. aprila.

LSV

– Ono na čemu insistiramo jeste da se lokalni i pokrajinski izbori održe istog dana. Potpuno je ekonomski neodrživo, i ne znam kako bismo to objasnili biračima, da se u ovako teškoj finansijskoj situaciji dva puta u nekoliko meseci izlazi na birališta – istakao je Kostreš.

(BILSV; 15. 08. 2015)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook